Risico-analyse

Ouëndag & Silberman ondersteunt ook bij het opstellen van een risicoanalyse. Een risicoanalyse wordt ingezet om inzicht te krijgen in het te verzekeren risico. Zo geeft een risicoanalyse een totaalbeeld van de verzekerde sommen, risico’s en beveiliging.

Bij een risicoanalyse verschaffen wij inzicht in de mogelijke risico’s op het gebied van uw kostbaarheden en onroerend goed. De analyse wordt altijd weergegeven in een heldere rapportage, waarin ook mogelijke oplossingen en aanbevelingen meegenomen zullen worden. Wij noemen dit product Flawless (loepzuiver).

Heeft u als verzekeraar bijvoorbeeld een aanvraag ontvangen voor een verzekering? De risicoanalyse geeft een goed totaalbeeld van de verzekerde sommen, risico’s en beveiliging.

Een risicoanalyse is een rapportage zonder geldigheidsduur. Het is echter verstandig om tijdig te controleren of de rapportage nog actueel is, bijvoorbeeld in het geval van eventuele aanpassingen van het te verzekeren risico.

Wilt u alle risico’s en de waarde van uw kostbaarheden duidelijk in beeld laten brengen? Combineer dan onze risicoanalyse met een taxatie van uw kostbaarheden. Wij ondersteunen u aan huis met een taxatie van uw juwelen, kunst, antiek en inboedel.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van risicoanalyses? Neem gerust contact op met Ouëndag & Silberman voor meer informatie. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Algemeen Directeur : Rob Silberman

Rob Silberman

Citaat Rob Silberman!

Register expert NIVRE
Register taxateur TMV rz
Gediplomeerd juwelier
Gerechtelijk deskundige LRGD

Risico-analyse

Onze andere diensten

 

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van de schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.