Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel dan wel kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar.

Ouëndag & Silberman wordt bij schade ingeschakeld door verzekeraars. Wij nemen contact op met de verzekerde die de schade heeft gemeld en maken een afspraak om de schade op locatie te inventariseren.

Wij voelen ons betrokken bij problemen en staan u deskundig bij tijdens het opnemen van de schade. Dankzij onze registerexperts kunt u rekenen op een deskundige en nauwkeurige afhandeling van de schade. Ouëndag & Silberman behandelt schades door heel Nederland.

Daarnaast kan men ons inzetten voor het maken van een contra-expertise, waarbij wij een second opinion geven bij het inventariseren van de schade. U kunt een contra-expertise als individu direct bij ons aanvragen. Wij voeren echter in principe geen contra-expertise uit wanneer er een vaste opdrachtgever van ons bij betrokken is of als de schade niet tot ons vakgebied behoort.

Bent u op zoek naar een deskundige partner in de schade-expertise? Neem contact op met Ouëndag & Silberman indien u schade heeft en op zoek bent naar een registerexpert of naar een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van schade-expertise. Wij helpen u graag verder.

Hoofd Expertisedienst: Ardy Mos

Ardy Mos

“Ouëndag & Silberman is een deskundige partner op het gebied van schade-expertise. Dankzij onze kennis en betrokken houding kunt u rekenen op een nauwkeurige afhandeling van het probleem.”

Register expert NIVRE
Register taxateur VRT rz
Gediplomeerd goudsmid

Schade-expertise

Onze andere diensten

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw dierbare bezittingen.

Risico-analyse

Wij ondersteunen u graag bij het in kaart brengen van de risico’s op het gebied van uw woning en kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico’s door een heldere rapportage met aanbevelingen en mogelijke oplossingen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van de schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.