Taxatie

Ouëndag & Silberman ondersteunt u aan huis bij het opstellen van een taxatierapport voor uw juwelen, kunst, antiek, inboedelgoederen en opstallen. Een taxatie van uw kostbaarheden kan o.a. worden gebruikt bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van een verzekering.

Bent u bijvoorbeeld kostbare juwelen kwijt na een inbraak? Dan kunt u het taxatierapport overleggen aan de verzekeraar om het bezit en de waarde van de gestolen juwelen aan te tonen.

Ouëndag & Silberman werkt met gediplomeerde registerexperts/-taxateurs die u op een deskundige wijze kunnen informeren over de kostbaarheden van uw goederen in de vorm van een uitgebreid taxatierapport. Deze rapportage heeft (conform veel polisvoorwaarden) een geldigheid van 3 jaar. Wij informeren u altijd tijdig over het verlopen van uw taxatierapport.

Taxaties kunnen wij aan huis uitvoeren, zodat de kostbaarheden de woning niet hoeven te verlaten. Mocht u de voorkeur geven aan een afspraak bij ons op kantoor, dan hebben wij voldoende faciliteiten om uw kostbaarheden te taxeren onder het genot van een kopje koffie.

U kunt Ouëndag & Silberman niet alleen inzetten voor taxaties, maar ook voor het opstellen van een risicoanalyse. Wij hebben nationaal en internationaal ervaring met het opstellen hiervan.

Heeft u interesse in een taxatie of survey? Neem vrijblijvend contact op met een van onze taxateurs voor meer informatie.

Taxateur: Edward de Landmeter

Edward de Landmeter

“Het uitvoeren van een taxatie kan alleen correct gedaan worden door een partij met de juiste kennis. De gediplomeerde registertaxateurs van Ouëndag & Silberman weten precies waar zij het over hebben.”

Edelsteenkundige FGA
Register Taxateur TMV
HRD Diamond Grader

Taxatie

Onze andere diensten

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw dierbare bezittingen.

Risico-analyse

Wij ondersteunen u graag bij het in kaart brengen van de risico’s op het gebied van uw woning en kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico’s door een heldere rapportage met aanbevelingen en mogelijke oplossingen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”