Over Ouëndag & Silberman

Ouëndag & Silberman is een deskundig en onafhankelijk taxatie-, (brand/varia) expertise-, en risicoanalysebureau, gespecialiseerd in de kostbaarhedenbranche.

Sinds 1980 zijn wij nationaal en internationaal actief op het gebied van waarderingen en expert op het gebied van schade-expertises, surveys, taxaties en risicoanalyses. Naast ons werk voor verzekeraars voeren wij deze werkzaamheden ook uit voor particulieren, de overheid en de zakelijke markt.

Zakendoen met Ouëndag & Silberman staat voor deskundigheid, persoonlijk contact, betrokkenheid en onafhankelijkheid. Bovendien ontvangt u altijd een heldere rapportage. Door deze kernwaarden zorgen wij voor een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem.

Een laagdrempelige, maar deskundige benadering van zaken en personen, gecombineerd met de open en vriendelijke houding van onze experts/taxateurs, zorgt voor een persoonlijk contact tussen u en onze expert/taxateur. Uit deze menselijke aanpak komt een vertrouwensband voort die essentieel is in het correct afhandelen van expertise- en taxatieopdrachten.

Over Ouëndag & Silberman

Zie ook:

Schade-expertise

Bij schade aan een woning, inboedel of kostbaarheden treden wij op als onafhankelijk verlengstuk van uw verzekeraar. Bij ons staat de relatie tussen u en uw verzekeraar centraal en onze registerexperts voelen zich persoonlijk betrokken bij het correct afhandelen van de schade.

Taxatie

Voor taxaties op het gebied van juwelen, kunst, antiek, algemene inboedel en opstallen bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie kan onder andere ingezet worden bij echtscheidingen, erfenissen en het afsluiten van verzekeringen. Onze registerexperts/-taxateurs taxeren op correcte en deskundige wijze en gaan respectvol om met uw dierbare bezittingen.

Risico-analyse

Wij ondersteunen u graag bij het in kaart brengen van de risico’s op het gebied van uw woning en kostbaarheden. Onze risicoanalyses verschaffen verzekeraar en verzekerde inzicht in de risico’s door een heldere rapportage met aanbevelingen en mogelijke oplossingen.

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van de schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.