Privacy & Statement

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

O&S Expertise B.V., gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 131F, 2593 BM in Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

0031 (0) 70 3816647
http://www.oens.nl
info@oens.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

O&S Expertise B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

O&S Expertise B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om onze diensten bij u te kunnen uitvoeren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Het afhandelen van uw betaling
  • O&S Expertise B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn

Geen geautomatiseerde besluitvorming

O&S Expertise B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van O&S Expertise B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

O&S Expertise B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren maximaal de wettelijk bepaalde bewaartermijnen en vernietigen uw gegevens daarna.

Delen van persoonsgegevens met derden

O&S Expertise B.V. deelt uw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. O&S Expertise B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt O&S Expertise B.V. uw persoonsgegevens alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

O&S Expertise B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door O&S Expertise B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een schriftelijk verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben verzameld in een brief naar u of een specifiek door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdracht, of uw een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar: O&S Expertise B.V., Laan van Nieuw Oost-Indië 131F, 2593 BM in Den Haag.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw schriftelijke verzoek.

O&S Expertise B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

O&S Expertise B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@oens.nl.

Privacy Statement

Uw partner in schadeafwikkeling

Uw partner in schadeafwikkeling

“Zakendoen met Ouëndag & Silberman betekent persoonlijk contact, deskundigheid en een probleemloze afwikkeling van iedere analyse en elk probleem. Wij zijn uw partner in schadeafwikkeling.”

Onze waarden

Deskundigheid

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze vakkundigheid en betrokken houding tijdens het afhandelen van schades, taxaties en risicoanalyses stellen ons in staat om ons werk nauwkeurig en correct uit te voeren.

Betrokken

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vraagstuk of probleem. Ons inlevingsvermogen stelt ons in staat om meer inzicht te verkrijgen in de situatie, wat essentieel is voor het correct afhandelen van de schade.

Onafhankelijk

Ouëndag & Silberman is een onafhankelijke organisatie. Wij worden door verzekeraars ingeschakeld om uw schade op een neutrale en belangeloze wijze in beeld te brengen. Wij  zijn ons ervan bewust dat wij optreden in het belang van alle betrokken partijen. Flexibiliteit, bereikbaarheid en benaderbaarheid staan in onze dienstverlening voorop.